Evenement marketing

Wil jij een evenement organiseren? Of het nu gaat om een groot of klein evenement, je wilt het graag goed doen. Je wilt overal rekening mee houden.
Maar hoe krijg je nu de juiste mensen naar jou evenement.
Je kunt je huidige klanten uitnodigen, maar eigenlijk wil je ook dat er wellicht nieuwe potentiële klanten naar jou evenement komen.
Je wilt laten zien wat je kan en wat je te bieden hebt, zodat jouw bedrijf wellicht kan groeien. Meer omzet kan maken, of gewoon om meer mensen en gezelligheid op het evenement te creeëren. 

Een goed event organiseren begint bij de juiste tools inzetten. 
Allereerst zullen we tijdens een 1 op 1 gesprek bespreken wat jouw drijfveer is om het evenement te gaan organiseren. Hoeveel tijd heb je? Hoe groot wil je het evenement maken? Wat is je budget? Zodat we met deze aspecten rekening kunnen houden en een aangepaste planning kunnen gaan maken.

Ik stel aan de hand van het gesprek, indien je daarvoor verder wilt gaan, een Plan van Aanpak op waarin ik een tijdspad met je bespreek voor de marketing van het evenement. Dit kan zowel Off-line als On-line zijn.
Ik neem graag de taken van je uit handen, of we doen dingen samen zodat je lekker opgang komt. Dingen die jij niet wilt regelen, of geen tijd voor hebt regel ik gewoon. 

Wil jij meer weten, samen met mij een mooi event gaan plannen en opzetten?
Neem gerust contact met mij op of bel me op: 06-52332827