Adverteren op Linkedin

Wil jij gaan adverteren op Linkedin, maar je weet niet waar je moet starten! Of wil je op Linkedin Adverteren gewoon uitbesteden, omdat je er zelf geen tijd voor hebt?
Laat mij je dan helpen. We doen het samen, of ik neem het geheel van je uit handen. 

Ondernemers zijn dol op FB adverteren. Logisch, het is een groot platform en de advertentiekosten zijn relatief laag. Maar zit jouw doelgroep alleen op facebook? Of toch stiekem ook op LinkedIn? Waarom zou je de kracht van LinkedIn niet benutten? Er zitten in Nederland op LinkedIn ruim 4,6 miljoen actieve gebruikers. Binnen Europa zijn wij in NL met 42% dé grootste gebruiker van LinkedIn in vergelijking met andere Europese landen. 

 

Nederlandse actieve Linkedin gebruikers

%

Gebruikt LinkedIn in Nederland

%

Kans dat jouw nieuwe klant ook LinkedIn gebruikt!

Kosten om op Linkedin te adverteren

Natuurlijk wil je graag weten wat de kosten zijn voor Linkedin adverteren. Welke stappen we moeten zetten alvorens we gaan beginnen. Wat ik zelf belangrijk vind is dat we eerst een goed vooronderzoek doen. Met dit vooronderzoek bepalen we de strategie, waar willen we naartoe werken? Wil je bijvoorbeeld naamsbekendheid, je product verkopen of wil je nieuwe deelnemers aan je coachingstrajecten. Veelal halen de mensen uit hun eigen netwerk hun eerste klanten. Maar wat nu als je op LinkedIn zou gaan adverteren? Er geld in stoppen om een nog groter bereik te hebben, niet alleen je eerste en tweede lijns netwerk, maar ook heel nieuwe mensen kunt benaderen. Dat maakt jouw business succesvoller dan die van je concurrent. Je zorgt voor meer kwalitatieve bezoekers naar je website, of gewoonweg directe connectie verzoeken om mensen actiever mee te kunnen benaderen omdat zij interesse tonen in jouw product of dienst.

Direct meer weten? Bel me 06-52332827 of stuur me een e-mail via info@byconstance.nl of vul onderstaand offerte formulier in om meer te weten te komen over adverteren op LinkedIn.

Offerte adverteren op Linkedin:

13 + 1 =