Over mij als Virtueel Assistent

Leuk dat je mijn website bezoekt! 

Ik ben Constance Put, Virtueel Assistent.
Het maakt mij blij om ondernemers te helpen groeien en professionaliseren zodat zij meer rust, vrijheid en focus krijgen om hun ondernemersdromen te realiseren.

Ik heb een brede werkervaring en diversiteit aan opleidingen gedaan. Tussendoor ben ik samen met mijn partner ruim 7 jaar ondernemer geweest. Hij maakte van zijn hobby zijn werk en ik was verantwoordelijk voor de hele backoffice. Dit was een leuke en leerzame periode met vele ups-and-downs. We wisten zeker, wij zouden écht nooit meer gaan ondernemen. We wilden weer rust en vrijheid, want wij voelden ons best een beetje alleen in ondernemersland.


Een baan die ik goed kan combineren met mijn opgroeiende peuter en nu wetende dat je als ondernemer helemaal niet alleen bent, is dit een fantastische reis. En omdat ook ik als (eerdere) ondernemer weet wat jij meemaakt en wij elkaar kunnen helpen, hoeven we ons niet meer alleen te voelen. Dat is toch fantastisch?

Met By Constance heb ik de mogelijkheid om mijn kennis en ervaring te combineren en andere ondernemers te ondersteunen in de groei en professionalisatie van hun bedrijf.

De rode draad in mijn loopbaan was altijd opbouwen, professionaliseren en groeien. Hierdoor heb ik geleerd om goed aan te voelen wat mijn klanten nodig hadden. 

 

De to-do’s pak ik graag projectmatig en doelgericht aan. We beginnen bij de basis, je fundament. We bekijken of de processen en systemen sneller en efficiënter kunnen of implementeren nieuwe methodes.  Je vind in mij een ervaren sparringspartner met oog op het resultaat.

 

De bedrijven waar ik voor werkte groeide harder dan de interne processen aan konden of moesten herzien worden na reorganisatie of fusies. Ik was de spil tussen medewerkers en managementleden en wist niet beter dan dat ik mij daar altijd zeer flexibel door heen moest bewegen.

Met mijn oog voor detail blijft alles van A-Z in zicht tot uiteindelijk het resultaat is neer gezet. Heb ik iets nog nooit gedaan? Ik duik erin en kom pas boven als de onderste steen is boven gehaald. Net als mijn ideale klanten ben ook ik ambitieus, leergierig, doelgericht en ik lever hoge kwaliteit.  Het is voor mij belangrijk om een duurzame vertrouwensrelatie op te bouwen met mijn klanten en aan te voelen wat ze nodig hebben. Een transparante communicatie is voor mij dan ook zeer belangrijk.

Jij hebt ondernemersdromen en deze wil je realiseren. Je hebt ontzettend veel ideeën en doelen, maar weet niet waar te beginnen.

Ik ondersteun je bij het realiseren van je dromen en doelen door het inzichtelijk maken van je plannen en deze om te zetten in concrete acties.

Met mij als VA aan je zijde sta je er nooit alleen voor.  Wil jij doorgroeien naar “the next level” met je onderneming?

Het is mijn missie om die lach op je gezicht te toveren . Het maakt mij blij als ik jouw blij maak doordat ik je heb kunnen helpen bij het succes van jouw bedrijf. 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op of plan direct een skype gesprek met mij in.

Ondernemende groet,
Constance Put

 

Testimonial: Wat is het heerlijk werken met VA Constance! Ze begrijpt snel wat ik bedoel, denkt actief met mij mee achter de schermen van mijn coachbedrijf en biedt net dat stapje extra. Als ondernemend coach is het soms best veel om alles alleen te doen, dus het is heerlijk als er iemand met veel ervaring uit het bedrijfsleven met je meedenkt. Ik vroeg Virtueel Assistent Constance voor een klein MailChimp project welke zij eerder dan de afgesproken deadline opleverde. Ik ontving diverse suggesties om mijn mailinglist te optimaliseren. Dit is precies wat ik zoek in een VA: een sparringspartner die mij begrijpt, snel en kwalitatief werk levert en daarmee zorgt dat mijn bedrijf sneller kan groeien! 

Evelien Bijl

Doelgerichte Coaching