Mijn belofte

Belangrijk voor jou is te weten wat je wil van een Virtueel Assistent. Het beroep VA is momenteel erg booming dus er zijn uiteenlopende prijzen te vinden.  Een goede virtueel assistent verdient zichtzelf terug. Door werkzaamheden uit te besteden resulteert de investering in een VA in nog meer succes.  In onze gratis en vrijblijvende “grow my business” call ontdekken we samen wat jij en je bedrijf nodig hebben.
Grow your business and hire a VA! 

Waar voor je geld…
Ik ben een ervaren sparringspartner die je niet alleen ondersteunt maar ook commercieel met je meedenkt en nét die beetjes meer voor je doet. Oprechte ondersteuning in het realiseren van je doelen. Waarom? Omdat ik er zelf ook zo blij van word om te zien welke effecten wij samen hebben op je bedrijfsresultaten. Ik garandeer kwaliteit, open en eerlijke communicatie en een harmonieuze duurzame vertrouwensrelatie. En omdat ik veel investeer in mijn persoonlijke ontwikkeling en het up to date houden van mijn vakkennis, kan ik jou gegarandeerd de beste service bieden om je bedrijf naar the next level te helpen. 

Mijn netwerk voor nog meer succes…
Zijn er werkzaamheden waar ik zelf niet uit kom, geen expertise in heb of even geen tijd voor kan vinden? Dan heb ik (in goed overleg) de mogelijkheden om deze taken eventueel te coördineren richting een heel fijn VA-team waar ik nauw mee samenwerk. Zo ben jij absoluut gegarandeerd van volledige ontzorging en A-Z ondersteuning. Lees hier meer over mij.

Pakketten en mogelijkheden

Om je een richtlijn te geven in mijn prijzen kan ik je onderstaande tabellen geven. Als uitgangspunt is belangrijk dat geen enkel project het zelfde is en er absoluut maatwerk afspraken gemaakt kunnen worden. Sparren? Neem direct contact op via de contact pagina.

 

Informatie:

Wat doet een VA?
Over mij
Diensten
VA-Players
VA-Academy
VA-Netwerk

Linkedin professional

 

By Constance

Constance Put
Wyandottelaan 30
3772 WT Barneveld

Tel: 06-52332827
Email: info@byconstance.nl
www.byconstance.nl