De werkwijze

Om een beeld te geven hoe onze samenwerking eruit zal zien heb ik onderstaand mijn werkwijze beschreven.

1. Onze kennismaking.
We hebben per telefoon of een videocall contact om kennis te maken en de opdracht door te spreken. Samen brengen we je knelpunten en energievreters in kaart en kijken we waar we dat kunnen verbeteren met de inzet van mij als VA. Je kan mijn tarieven vinden in de prijslijst of je ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat.

Indien nodig plannen we een tweede gesprek van ongeveer 30 minuten met een wat constructievere aanpak zodat we snel helder hebben wat we voor elkaar gaan betekenen.

2. De officiële afspraken.
Zodra je akkoord geeft op de offerte ontvang je van mij de overeenkomst. In de overeenkomst staan de aanvullende voorwaarden en juridische zaken.
Ook krijg je van mij een heldere startbrief met praktische tips en en feitjes met betrekking tot onze kersverse samenwerking.
Zodra het papierwerk rond is ga ik direct voor je aan de slag.

3. Samenwerken.
Tijdens de opdracht houden wij zo vaak als nodig contact over de voortgang, dit kan telefonisch, per e-mail, WhatsApp of videocall zijn. Hierover maken we heldere afspraken. We delen direct de belangrijkste informatie en gegevens om onze samenwerking optimaal en efficiënt te beginnen, stemmen af waar we dit opslaan en hoe we hier mee om gaan.

4. De opstart.
Ik pak de zaken graag projectmatig en doelgericht aan. We beginnen bij de basis, je bedrijfsfundament.
We bekijken of de processen en systemen sneller en efficiënter kunnen of implementeren nieuwe methodes.
Indien van toepassing maken we ook een projectplanning op.

5. Inwerktijd.
Om goed op elkaar afgestemd te raken en de weg in onze samenwerking te vinden is het belangrijk dat je gedurende een inwerkperiode voldoende ruimte vrijmaakt in je agenda voor videocall of telefoongesprekken. Zorg dat je blijft aangehaakt. Investeer in elkaar leren kennen. In het begin kost dit tijd en energie.
Op de lange termijn zal het zijn vruchten afwerpen. Samen werken we aan een waardevolle duurzame vertrouwensrelatie die jouw business gaat boosten.

6. Tevreden?
Het is belangrijk dat wij regelmatig onze voortgang en samenwerking evalueren. Waar nodig stellen we de uren, werkzaamheden of projecten bij.
Als het past kunnen we elkaar zo af en toe live zien om nog meer vanuit verbinding en op constructieve wijze aan de slag te gaan.

 

By Constance

Constance Put
Wyandottelaan 30
3772 WT Barneveld

Tel: 06-52332827
Email: info@byconstance.nl
www.byconstance.nl